Arbouwkeuringen Pago RI&E Preventieve zorg Bedrijfsarts
header-image-1

Arbouwkeuringen

Medische keuringen in de bouw

Medewerkers in de bouw hebben periodiek recht op een medische keuring door een arbodienst. Deze medische keuring maakt deel uit van het cao-pakket Preventiezorg. Hierin is het recht geregeld op vrijwilig onderzoek, advies en begeleiding. Arbouw zorgt voor de betaling. U moet uw medewerkers de gelegenheid geven van dit recht gebruik te maken. Uw medewerkers zijn overigens niet verplicht zich te laten keuren.

Keuringen voor uw medewerkers in de bouw wilt u graag professioneel en efficiënt uit laten voeren. Flantúa Care is gecertificeerd voor het uitvoeren van deze Arbouwkeuringen. Wij voeren individugerichte onderzoeken uit zoals PAGO (Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek), PAGO voor jongeren en intredekeuringen. Is uw medewerker opgeroepen voor een keuring? De keuringsarts van Flantúa Care keurt uw medewerker op locatie. Na de keuring weet u hoe het staat met de gezondheid van uw werknemer. U kunt, indien nodig, gericht actie ondernemen.

PAGO – automatische oproep

De arbodienst roept uw medewerkers automatisch op voor het onderzoek. U kunt kiezen door welke arbodienst u de PAGO laat verrichten. Flantúa Care ondersteunt u bij deze medische keuringen. Neem contact met ons op. Wij informeren u graag.

Meer informatie?

  • Flyer Arbouw
‘De flexibiliteit van de keuringsartsen is fantastisch. Flantúa Care heeft onze medewerkers op locatie en zelfs op zaterdag gekeurd.’

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak

Of bel ons op
088 - 022 56 78

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

footer-image-1

Waar anderen ophouden pakken wij door.