Administratieve dienstverlening
waterval

Administratieve dienstverlening

Administratieve dienstverlening

De belangrijkste vormen van onze administratieve dienstverlening treft u hieronder aan. Zit de gewenste vorm van administratieve dienstverlening er niet bij, neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met een op maat gesneden oplossing.

NU OOK DIGITALE VERWERKING VIA SCANNEN EN BOEKEN, KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Verwerken administratie
Het door ons periodiek verwerken van uw administratie en het aansluitend verzorgen van de aangifte omzetbelasting is de meest voorkomende vorm.
Wij kunnen u eventueel ook op uw locatie ondersteunen. Voor alle mogelijkheden op gebied van onze administratieve dienstverlening kunt u bij ons terecht.

Inrichten administratie
Als uw huidige administratie niet makkelijk en prettig toegankelijk is, of bij een nieuw administratiepakket, kunnen wij helpen met:

  • Het inrichten van uw nieuwe pakket, rekeningschema e.d.
  • De stroomlijning van het administratieve proces
     

Salarisadministratie
Wij verzorgen uw gehele loonadministratie, desgewenst tot en met de verzending van de salarisstroken. De wijze waarop u de loongegevens opgeleverd krijgt en welke informatie u wel of niet aangeleverd wilt hebben, kunt u in samenspraak met onze loonadministrateurs geheel vrij inrichten. Administratieve dienstverlening op maat tot in de puntjes.
Tijdelijk een probleem met het verzorgen van uw salarisinformatie? Informeer naar de mogelijkheden van ondersteuning op locatie.

Flantua accountants en adviseurs is specialist in administratieve dienstverlening. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. 

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak

Of bel ons op
088 - 022 56 78

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

footer-image-1

Waar anderen ophouden pakken wij door.