Automatisering
iStock-539329448

Automatisering

Automatisering

Onze medewerkers gaan om met een scala aan verschillende administratiesoftware. Door deze ruime ervaring kunnen zij u ondersteunen bij de keuze voor het juiste pakket, een pakket dat past bij de omvang en complexiteit van uw onderneming en aansluit bij uw informatiebehoefte.

Beoordeling administratief systeem
Wij kunnen het systeem dat u nu gebruikt en de wijze waarop u het gebruikt beoordelen en u adviseren over de keuze van een nieuw pakket of optimalisatie van het gebruik van de bestaande software.

SAS70 verklaringen, voorbereidingen
De oude SAS70 nu NVCOS3402 verklaring heeft u nodig indien u als serviceorganisatie optreedt. Derden kunnen van u een verklaring over de werking, beveiliging of uptime van uw systeem vragen. Zo'n verklaring staat bekend als SAS70, dit is een van oorsprong Amerikaanse norm welke in Nederland overgenomen is en ondertussen als NVCOS3402 in de regelgeving is geïntegreerd. Deze verklaring bestaat in type I en II. Wij kunnen deze verklaring, indien u aan de eisen voldoet, voor u afgeven.

Indien gewenst kunnen wij u ondersteunen bij het inrichten van uw processen en procesbeschrijvingen zodat uw organisatie, of de desbetreffende dienst die uw organisatie levert, aan de eisen voor verkrijging van een verklaring voldoet.

Implementatieondersteuning en training gebruikers
Nadat u een nieuw administratief systeem gekozen heeft moet dit geïmplementeerd en ingericht worden en moeten uw medewerkers het leren gebruiken. Onze mensen kunnen u bij dit gehele proces van dienst zijn.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak

Of bel ons op
088 - 022 56 78

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

footer-image-1

Waar anderen ophouden pakken wij door.