Fiscale dienstverlening
iStock-516824648

Fiscale dienstverlening

Fiscale dienstverlening

Onze fiscale dienstverlening bestaat naast het verzorgen van uw fiscale aangiften uit een aantal aanvullende diensten zoals:

Voeren van bezwaar en beroepsprocedures
Wij gaan voor u in discussie met de fiscus over uw aanslag. Wij kunnen u ondersteunen bij uw bezwaar en beroep. Wij geven u advies over de slagingskans en maken een kosten- batenanalyse voor u. Procederen is kostbaar en alleen nuttig als de baten opwegen tegen de kosten.

Fiscale planning
In elke levensfase zijn er andere behoeften en wensen. Daarbij horen verschillende besteedbare inkomens. Fiscale planning kan u van dienst zijn bij het realiseren van die behoeften. Ook dit is een dienst die deel uit maakt van onze fiscale dienstverlening.

Keuze rechtsvorm
Fiscale resultaten kunnen een belangrijke factor spelen bij de keuze van uw rechtsvorm. Wij rekenen u de fiscale voor- en nadelen van de verschillende opties voor. 

Pensioen DGA
Als DGA had u de mogelijkheid om te kiezen voor een pensioen in eigen beheer of bij derden. Inmiddels mag u niet meer opbouwen. Wat nu?! Wij kunnen u adviseren over de te maken keuzes uit de opties in het kader van afschaffing PEB.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden op gebied van onze fiscale dienstverlening.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak

Of bel ons op
088 - 022 56 78

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

footer-image-1

Waar anderen ophouden pakken wij door.