Digitaliseren van uw administratie

Blog

Digitaliseren van uw administratie

Heeft u bakken vol met bonnen en facturen? En heeft u verschillende mappen waar uw administratie in zit? Zoveel mappen dat u bang bent dat u niet aan de 7 jaar bewaarplicht kunt voldoen, omdat uw huis vol raakt? Weet dat er soms een langere bewaarplicht aan de orde is, bijvoorbeeld voor onroerende zaken, zoals de huur van een bedrijfspand.

 

Denk eens aan het digitaliseren van uw administratie.

Groot voordeel van een digitale administratie is dat u back-ups kunt maken. Deze zet u op verschillende plekken en bij brand heeft u om u administratie geen zorgen. Misschien wel om andere zaken, maar als de Belastingdienst bij u langskomt, heeft u die back-ups van uw administratie nog.

Een groot voordeel van een digitale administratie is de ruimte in uw kantoor. U kunt uw papieren administratie gewoon weg doen. Al die losse mappen die u had, zijn verleden tijd. U kijkt niet langer aan tegen ruggen van uw administratie. In uw kantoor heerst leegte en orde. En er is zelfs plek voor een mooie poster.

Maar hoe gaat dat dan een digitale administratie, vraagt u zich misschien af. Hoe kan ik mijn papieren administratie wegdoen? Hoe kan ik afkomen van al die mappen voor een ruimer kantoor?

Eerste hulp bij digitale administratie: scannenboeken

U kunt al uw bonnen en facturen scannen en opslaan. Vervolgens kunt u de papieren administraties weggooien. Wij hebben zelfs een heel handig digitaal systeem voor u. Scannenboeken.nl is uw eerste hulp bij administratie. Met scannenboeken is uw administratie altijd actueel. Hoe komt dat?

-          Elke factuur die u scant, wordt automatisch verwerkt in uw administratie.

-          Met de handige app scant u uw bonnetjes.

-          Met scannenboeken is uw boekhouding altijd sluitend.

Scannenboeken: simpel en snel scannen en boeken tegen een gunstig tarief

Scannenboeken is simpel, snel en kent een gunstig tarief. U kunt zelfs een jaarrekening maken met scannenboeken. Ook kunt u er een persoonlijke accountant bij aanvragen. Kijk voor meer informatie op scannenboeken.nl

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak

Of bel ons op
088 - 022 56 78

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

footer-image-1

Waar anderen ophouden pakken wij door.