“Flantúa is een hele grote vijver waarin je als ondernemer kunt vissen voor kennis en ondersteuning.”
financieel advies
Financieel advies

Rikkert van Berk, eigenaar van Synergetic Detachering en R&B Civiel- en Cultuurtechniek, vertelt over de samenwerking met Flantúa.

“Meerdere keren per jaar heb ik te maken met verschillende controles voor certificeringen. Als uitzendonderneming heb ik de NEN-4401. Een certificaat waarmee ik aantoon dat ik een betrouwbare partner ben voor mijn opdrachtgevers. Tijdens die controles worden de personeelsdossiers en de complete financiën doorgelicht. En doordat Flantúa naast me staat, weet ik gewoon dat alles aan de achterkant in orde is.

... doordat Flantúa naast me staat, weet ik gewoon dat alles aan de achterkant in orde is.

In 2010 kwam de Belastingdienst met heel gedetailleerde vragen. Over het jaar heen heb ik zo’n 35 tot 40 personen in dienst. Ik werk al jaren met deze mensen en dat gaat van fruit telen tot logistiek. Daar waar de inspecteur lang twijfelde over bepaalde antwoorden, moest hij toch na een avond en nacht doorwerken, de volgende dag om 7:30 uur erkennen dat Theo van Flantúa gelijk had. Een mooiere bevestiging van het (blind) vertrouwen kun je niet hebben.

Flantúa is een hele grote vijver waarin je kunt vissen voor kennis en ondersteuning. Ze heeft zelf veel disciplines in huis, ook de juridische. Daar waar inspecteurs soms keer op keer zaken weer ter discussie stellen, heeft Flantúa direct een adequaat antwoord. Dat antwoord ondersteunt Paul bijvoorbeeld met uitspraken van de Hoge Raad, wat de discussie over percentages van vakantiedagen meteen in de kiem smoorde.”

Dit artikel delen?

We horen graag van je

Bij Flantúa accountants en adviseurs kun je terecht voor financieel advies. We horen graag van je.

NICO HARDENBOL

088 - 022 56 78