Arbeidsconflict Mediation Verstoorde arbeidsrelatie Conflict oplossen
header-image-1

Mediation in conflictsituaties

Arbeidsconflict? Mediation

Conflictsituaties kunnen leiden tot verzuim. Mediation kan ingezet worden om arbeidsconflicten tussen werkgever en werknemer of tussen twee werknemers op te lossen. De onafhankelijke mediator begeleidt partijen tijdens de gesprekken met als doel tot een oplossing te komen.

Een mediator neemt een neutrale positie in tegenover de partijen. De mediator zorgt ervoor dat partijen met elkaar in gesprek raken. Hij leidt het gesprek en zorgt ervoor dat de belangen van elke partij boven tafel raken. Zonder zelf partij te kiezen. De partijen krijgen onder begeleiding van de mediator de ruimte om tijdens de gesprekken zelf tot een oplossing te komen. Wordt de onderlinge relatie hersteld, dan kan de werknemer zijn werk hervatten. Blijkt de arbeidsverhouding niet te kunnen worden hersteld, dan worden er afspraken over beëindiging van de arbeidsrelatie gemaakt.

Flantúa Care adviseert u graag over de inzet van mediation. Wij werken met door het Nederlands Mediation Instituut gecertificeerde mediators. Zij zijn gespecialiseerd in arbeidsconflicten.

Meer informatie?

  • Flyer Mediation
‘Mediation heeft partijen bijeen gebracht. Misverstanden zijn uit de weg genomen; de samenwerking is weer hersteld.’

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak

Of bel ons op
088 - 022 56 78

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

footer-image-1

Waar anderen ophouden pakken wij door.