Over ons

Hoe we werken?

Bij ons krijg je een vaste contactpersoon met vaste contactmomenten. Ook horen we graag hoe het gaat. Met jou, met ondernemen. We willen weten wat de toekomstplannen zijn. En natuurlijk kun je altijd bellen of mailen om te sparren over bijvoorbeeld:

  • Een investering
  • Andere rechtsvormen
  • Een bezoek van de Belastingdienst en wat daarbij komt kijken.
Wilmer accountant bij Flantua
Alle verbeteringen beginnen bij een goed gesprek.

Wilmer Bor

Management

Nico Hardenbol AA RB

Accountant-administratieconsulent
gecertificeerd belastingadviseur

hardinxveld@flantua.nl
Wilmer accountant bij Flantua

Wilmer Bor AA

Accountant-administratieconsulent

geldermalsen@flantua.nl

Jaarrekening, loonadministratie en cijfer­beoordelingen

Nico Hardenbol (1960) is sinds 1985 zelfstandig gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Hij gaat graag met je in gesprek over reorganisaties en herstructureringen. Inmiddels heeft hij daar veel ervaring in. In 1992 rondde hij de opleiding af tot accountant-administratieconsulent (AA). Daarnaast heeft Nico zich extra geschoold in de belastingwetgeving. Ook is hij gecertificeerd belastingadviseur (RB).

Wilmer accountant bij Flantua

Wilmer Bor (1989) is in 2008 als stagiair gestart. Hij startte een duaal traject en rondde in 2013 zijn opleiding af tot accountant-administratieconsulent (AA). Hij doet veel adviestrajecten, met als specialisatie winst optimaliseren. Daarin kijkt hij voor bedrijven naar fiscaliteit, (juridische) structuren en bedrijfseconomische zaken. Ook houdt hij zich bezig met de aan- en verkoop van bedrijven. Binnen Flantúa bepaalt hij mede de strategie en doet hij acquisitie.

fiscaal advies aan Jeroen Heuts

Alle verbeteringen beginnen bij een goed gesprek.
Neem gerust contact met ons op.

Nico Hardenbol

088 - 022 56 78