Geschiedenis
iStock-505571544

Geschiedenis

Geschiedenis

Op 1 november 1934 werd door de heer Gerard Flantua een boekhoudbureau overgenomen dat zich vooral bezig hield met het verzorgen van administraties en belastingaangiften. Gerard zwaaide de scepter tot in de jaren zestig. Daarna deelde hij zijn verantwoordelijkheden met zijn broer en de heer J.P. van Zomeren. In 1975 trad de heer mr P.A.W. Bijleveld tot de maatschap toe en in 1988 de heer T.A. van der Gun, registeraccountant.

Ondermeer door de toetreding van de heer mr drs C. de Wit in 1995 verbreedde de dienstverlening zich verder en werd veel aandacht besteed aan het organiseren van informatieve activiteiten. Zo verscheen in 1989 de eerste uitgave van ons bulletin Flantinfo en werden de eerste informatiebijeenkomsten georganiseerd. Een jaar later zagen de eerste informatiecahiers het licht.

Inmiddels bestaat het team van Flantua accountants en adviseurs uit:

  • registeraccountants     
  • accountant-administratieconsulenten  
  • belastingadviseurs    
  • juristen     
  • bedrijfseconomen
  • automatiseringsdeskundigen

Om de dienstverlening te verstevigen is verbreding gezocht en is in 2013 een samenwerkingsverband aangegaan tussen Hardenbol & Partners accountants en adviseurs, Accountantskantoor van Driel en Flantua-Verheij, accountants & adviseurs. Deze nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Flantúa, met een accent op de u, want daar gaat het toch allemaal om.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak

Of bel ons op
088 - 022 56 78

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

footer-image-1

Waar anderen ophouden pakken wij door.