De visie van Flantua accountants en adviseurs
iStock-495625758

Visie

Visie

Onze doelstelling is de bedrijfsvoering van middelgrote en kleine ondernemingen te verbeteren het bekend worden als een praktische en deskundige organisatie op de gebieden van beheer en administratie (in de breedste zin van het woord) ten behoeve van kleine en middelgrote ondernemingen en organisaties. Wij doen dit door actief te adviseren en ondersteuning te bieden op administratief, bedrijfseconomisch, financieel en fiscaalgebied . Daartoe hebben wij een breed pakket aan verwante diensten te bieden, t.w. accountantsdiensten (AA en RA), bedrijfseconomische diensten, administratieve diensten, fiscale diensten en juridische diensten.

De wereld verandert in hoog tempo. De accountant als 'veredelde boekhouder' is al geruime tijd verleden tijd; door steeds betere software voert de cliënt meer en meer zelf de regie over zijn administratie. De hedendaagse accountant heeft vooral een adviserende, sturende en controlerende taak. Daarbij is er een groeiende vraag naar deskundigheid, vooral omdat de fiscale-, bedrijfseconomische- en financieringsvraagstukken steeds complexer worden. Met name door de inzet van speciale tools en analyse van Big Data wordt er ook steeds meer mogelijk.


Ook de klanten veranderen

De hedendaagse trend is dat steeds meer organisaties fuseren om door verbreding stabilisering en verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening te bewerkstelligen. Aan de andere kant is waarneembaar dat steeds meer kleinere ondernemingen worden gevestigd, zoals zzp'ers. Deze bewegingen vergen van een accountantskantoor een hoge mate van flexibiliteit, gepaard gaande aan een brede deskundigheid. Alleen de 'cijfers' zijn - hoe belangrijk ze ook zijn - al lang niet meer voldoende. Men vraagt nu totale begeleiding. Van start tot finish, letterlijk van begeleiding bij het ondernemingsplan en keuze van rechtsvorm, tot pensioenvraagstukken en overnamebegeleiding.

Inmiddels heeft Flantua accountants en adviseurs (zeker met de laatste fusie) alle bovengeschetste deskundigheid in huis of weten het elders te vinden. Wij zijn voortdurend bezig om kennis te vergaren en zijn proactief waar het veranderende wet- en regelgeving van uw onderneming/organisatie betreft.

Wij helpen u graag!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvende afspraak

Of bel ons op
088 - 022 56 78

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief!

iStock-607977366

Waar anderen ophouden pakken wij door.